heading
Berry Danser

Berry Danser

Wat mensen beweegt, hoe het (gevoelsmatige) contact tussen mensen verloopt en waarom mensen niet meer bewegen, heeft mij van jongs af aan geboeid. Het is bepalend voor hoe ik in het leven sta en het heeft mij geïnspireerd haptonomie als vak te kiezen.

In mijn begeleidingen zijn onze ontmoeting van mens tot mens, wederzijdse groei, de aanraking, verlangen - angst - moed, belangrijke pijlers. De verbinding tussen dat wat er in de sessies gebeurt en het leven thuis en op het werk komt veel aan bod.

De laatste jaren spelen naast Haptonomie, Human Design, Meditatie/ Innerlijke Reis en (individueel) Systemisch Werk een belangrijke rol in mijn leven en werk.

Ik werk vanuit het beeld dat je tegen komt bij het weven van stof. De lange draden van het weefwerk staan voor datgene waarmee je als mens op aarde komt. Deze kenmerken liggen vast, je genetische eigenschappen en datgene wat je mee neemt vanwaar je komt. Ze staan ook voor de verbindingen van waaruit we als mensen leven.

Door te weven, te leven, ontstaat er een patroon. Dit patroon heeft een bepaalde kleur, vorm en eigenschappen.

Binnen mijn werk kijk ik met je naar datgene waarmee je op aarde gekomen bent, wat voor patroon er ontstaan is. Dan kijken we waarin je bent vastgelopen. In de begeleiding staan we stil bij dat wat anders kan, maar ook bij datgene wat je te dragen hebt, omdat het is zoals het is. Hierdoor verandert het oude patroon vaak wat van vorm en kleur en ontstaat er een nieuw patroon waarmee verder gegaan kan worden. Ik werk vanuit enthousiasme voor mensen en mijn vak, houd van de diversiteit die ik daarin tegenkom.
Berry Danser | haptotherapie & coaching | Doelenhuis | Doelenstraat 18i | 3512 XJ | Utrecht | 06 2933 0826 | email Berry


Copyright 2018 by duco